Sztárok

Sokat mutató ruhában élvezte az esőt Mádai Vivien

Mióta megszületett Mádai Vivien kisfia, a műsorvezetőnő ideje nagy részében gyermekével van. Ám a napokban kivett egy szabad délutánt, amit a Duna-parton töltött, és egy pikáns ruhában megmutatta, milyen remek formában van.

Mádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből képesek kihozni a legjobbat: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a lányok a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat. A Duna-parti csónakázásból végül csónakházi program lett, sőt a napernyőt esernyőnek használva Vivienék nagy nevetések közepette még az monszunszerű zivatarba is kimerészkedtek. Mádai Viven ráadásul egy nagyon különleges, mélyen dekoltált ruhát vett fel a közös programra. Szettje sokat mutatott, mégsem volt nagyon kihívó, az azonban látszik, milyen szuper formában van a fiatal anyuka.

Sokat mutató ruhában élvezte az esőt Mádai Vivien

“Nagyon kedvelem Ágit, és ha néha sikerül kiszabadulnunk a pörgésből és közös programot szervezünk, mindig jól szórakozunk. Mindketten imádjuk a vizet, ezért sem volt kérdés, hogy ilyen szép időben csakis a parton tudjuk elképzelni a pihenést, de épphogy csak elkezdtünk belejönni, beborult az ég és szakadni kezdett az esőmesélt Mádai Vivien a csajos délutánról. – Balatoni lányként régen sokat eveztem, de mostanában kevesebb időm jut rá, utoljára két éve ültem csónakban egy sárkányhajóversenyen. Ezért is örültem, hogy most végre alkalmunk lesz egy kicsit csónakázni Ágival. Az időjárás azonban közbeszólt, és a vízzel csak az esőnek köszönhetően kerültünk közelebbi kapcsolatba” – számolt be élményeiről Mádia Vivien, akitől Dobó Ági vette át a szót.

“Imádom, hogy Vivivel mindenből képesek vagyunk poént csinálni – kezdte Ági, aki szintén rengeteg időt töltött gyerekként vízparton. – Tízéves koromig a Tisza-parton éltünk a szüleimmel, így ez a délután felidézte a szép időket” – érzékenyült el az egykori szépségkirálynő.

Mádai Viven és Dobó Ági közös délutánjáról még több képet galériánkban láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top