Sztárok

Szelfi: Ada a komoly döntéstől teljesen bepánikolt

Ada egy nagyon meglepő titkát osztja meg a hétfői Szelfiben. A Reflektor háziasszonyáról egy olyan tulajdonság derül ki, amit őszintén nem hittünk volna róla.

A hétfő esti Szelfiben Máté két ötletet is bedob Adának a következő találkozót illetően. A srác felajánl egy romantikus utazást és azt, hogy bemutatná Adát a szüleinek. A Reflektor háziasszonya pedig kissé bepánikol attól, hogy döntenie kell. “Elmondtam Máténak a dilemmámat ezzel a szituációval kapcsolatban. Ezek után előáll az ötlettel, hogy Svájcba menjünk, vagy hazajön, és menjünk Debrecenbe a szüleihez”meséli Ada.

Szelfi: ettől pánikol be teljesen Ada

“Éles váltás, azt gondolom, de ugyanakkor amellett, hogy meglepő, jólesik, hogy gondolkozik előre és tervez, és ebben én is benne vagyok. Bár így első körben a szüleit még merésznek gondolnám”árulja el Szelfi-kamerájának a műsorvezető, aki bár nem feltétlenül spiritualitáspárti, de hisz abban, hogy a horoszkópja őt is meghatározza. “Nem szeretem az ilyen döntéses helyzeteket, Mérleg vagyok, nem tudok dönteni”magyarázza a Szelfiben Ada, akiről nem is gondoltam volna, hogy ilyen pánikba tud esni, amikor választania kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top