Sztárok

Dekoltázst villantott Rubint Réka – fotó

Rubint Rékát gyakran látjuk sportmellatróban és shortban, ám legfrissebb bikinis képétől mégis a megszokottnál nagyobbra nyílt a szemünk. Talán idén még nem is láttunk egyik magyar sztártól sem ekkora dekoltázst.

Rubint Réka élete középpontjában családja és a sport állt. Mivel a csinos anyuka munkája, hogy folyton mozgásban legyen, így természetes, hogy alakján képtelenség hibát találni. Rubint Réka pedig előszeretettel meg is villantja a kemény munka eredményét. Pénteken végre ő is jelentkezett az idei nyár első bikinis képével, amin egyszerre több olyan dolgot is megvillantott, amitől csak meredten nézünk magunk elé. Először is ott van Rubint Réka szó szerint lehengerlő dekoltázsa, ám a mellett sem tudunk elmenni szó nélkül, hogy már mennyire lebarnult, arról nem is beszélve, hogy milyen lenyűgözően izmos:

Ami mindig van nàlam☺Daylong a napozàshoz /www.alakreformwebshop.hu / ês a The Body Shop sorbet testàpolòja❤

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. június 26.

Rubint Réka egyébként éppen most hétvégén ünnepli születésnapját. A háromgyermekes anyuka 37 éves lesz vasárnap, elmondása szerint pedig ebből az alkalomból néhány nyugodt napra vágyik, családja körében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top