Sztárok

Újra megalázta a feleségét Arnold Schwarzenegger: neked is kinyílik a bicska a zsebedben?

Egy kis reklám kedvéért megalázta a volt feleségét Arnold Schwarzenegger – ez a legtöbb hozzászóló véleménye, miután a színész a legújabb Terminator-film népszerűsítése közben a házasságon kívül született gyerekéről és a régi viszonyáról beszélt.

Sok minden szóba került még Arnold Schwarzenegger legutóbbi interjújában, amelyet a híres amerikai rádiós, Howard Stern készített, de azért az meglepő volt, hogy az egykori kormányzó nem tért ki a magánéleti botrányát firtató kérdések elől. Különösen, hogy Schwarzenegger legendásan szerencsétlenül fogalmaz.

Újra megalázta a volt feleségét Arndold Schwarzenegger: neked is kinyílik a bicska a zsbedben?

“Fantasztikus családom van, ideértve az ötödik fiamat is, aki Mildredtől született. Ő egy nagyszerű gyerek, teljesen megérti a szituációt. Ez egy nehéz szituáció neki. Ez egy nehéz szituáció a gyerekeimnek, nagyon nehéz szituáció a családomnak. Mindenkinek nehéz volt. De megtörtént, és meg kell tanulni ezt a helyzetet kezelni, igaz?” – így hangzik egy részlet abból, amikor Schwarzenegger a magánéleti nehézségeiről beszélt.

A botrány kitörése után a Daybreak műsorban beszélt először Schwarzenegger, felesége végig megőrizte a méltóságát
A botrány kitörése után a Daybreak műsorban beszélt először Schwarzenegger, felesége végig megőrizte a méltóságát

Később a feleségéhez fűződő kapcsolatát is többször megemlítette, és hogy tudja: egyedül ő tette tönkre ezt a házasságot, és ez rossz érzés, mert nagyot hibázott, és mást nem is okolhat ezért.

2011-ben tört ki a botrány, amikor Maria Shriver elhagyta a férjét, és kiköltözött a családi házból. Pár nappal később a Los Angeles Times megtudta, hogy a válás oka Arnold Schwarzenegger és a család házvezetőnőjének régi és sokáig tartó viszonya. A kapcsolatból pedig egy fiú született, akiről sokáig csak az anyja, Mildred tudta, hogy ki az apja – legalábbis a színész ezt állította. Állítólag a családi botrány az után pattant ki, hogy a nyugdíjba vonult Mildredtől Schwarzenegger felesége megkérdezte: ki a fia apja. Joseph 1997. október 2-án született, Schwarzenegger és Maria legkisebb gyereke néhány nappal korábban, szeptember 27-én jött világra.
 

Nemcsak a szegényes szókincs miatt tűnt sokaknak erőltetettnek Schwarzenegger mondandója az őt kritizálók szerint, hanem azért is, mert senki nem értette, miért kell egyáltalán belemenni ebbe a témába. Kitérhetett volna a négy évvel ezelőtti botrányt boncolgató kérdések elől. Külön hab a tortán, hogy Stern irigylésre méltóan szerencsésnek mondta Schwarzeneggert, hogy a nyilvános cirkusz ellenére a színésznek nem romlott meg a kapcsolata a gyerekeivel, ahogyan ezt Schwarzenegger maga mondta.

Közel 10 éve készült képen teljesnek tűnt a családi idill
A közel 10 éve készült képen teljesnek tűnt a családi idill

Az interjú részletei minden nagyobb sajtóorgánumban megjelentek, és az olvasók véleménye többségében lesújtó volt, és ahogy fogalmaztak: kinyílt a bicska a zsebükben. Szerintük a reklám kedvéért Schwarzenegger mindenre hajlandó, nincs tekintettel arra, mit éreznek majd a gyerekei, és főleg a feleségét alázta meg. Néhányan azt is kifogásolták, hogy Stern dicsőítette Schwarzeneggert, amiért ilyen jól kijött ebből a botrányos helyzetből.

Josephet, a színész viszonyából született fiát, a botrány óta rengeteget fotózták, galériánkra kattintva megnézheted, hogyan kezeli a kamasz ezt a helyzetet:

Megnézem
Összes kép (1)

Leírva és meghallgatva is más az interjú, de az kétségtelen, hogy Schwarzenegger sokkal jobban tekintettel lehetne a családjára, és megkönnyítené a dolgukat, ha tényleg hibásnak és felelősnek érzi magát a kialakult helyzetért. Te egyetértesz a hozzászólásokkal, hogy Arnold Schwarzenegger megalázta a feleségét? Neked is kinyílik a bicska a zsebedben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top