Sztárok

Demcsák Zsuzsa megható fotójától te is elérzékenyülsz

Demcsák Zsuzsa nem szokott gyakran bepillantást engedni magánéletébe, most mégis egy tündéri közös fotót osztott meg kislányával. A műsorvezető családja ugyanis fontos évfordulót ünnepelt.

Demcsák Zsuzsának nagy örömben volt része kedden, hiszen kislánya születésnapját ünnepelték. “Kilenc éve ezen a napon született meg a lányom! Soha nem tapasztalt boldogság és öröm! Isten éltessen, Tamara!” – írta a büszke édesanya a közösségi oldalára, és rajongóit még néhány megható fotóval is meglepte:

Demcsák Zsuzsa nagyon büszke két gyermekére, így nem csoda, hogy néha úgy érzi, örömét rajongóival is szeretné megosztani. A műsorvezető gyermekei mindketten sakkoznak, és nagyon jó eredményeket érnek el, erről pedig Demcsák Zsuzsa rendszeresen, fotók kíséretében beszámol. Korábban a Mokka háziasszonya azt is elárulta nekünk, hogy a kicsik miatt ő is elkezdett sakkozni. “Felnőtt fejjel, miattuk tanultam meg sakkozni, otthon ellenem szoktak játszani. A lányomnak még ellenfél vagyok, Benedek viszont már jobban játszik nálam, így tőle én tanulok” – mesélte nekünk Demcsák Zsuzsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top