Sztárok

Majka kigúnyolta zenésztársai dalait

Majka nem kímélte a zenésztársait Velencén, és még az sem zavarta, hogy pont az ő fellépését követő zenekart gúnyolja ki.

A hétvégén Majka és Curtis is fellépett a Mi Velencénk fesztiválon, ahol több ezer ember előtt kritizálták a Wellhelló és a TNT dalait. “»Most jöjjön egy szám, amelynek mondanivalója is van. Nemcsak a buli, csajok meg a rakpart«, kezdte a csipkelődést Majka, aki saját bevallása szerint észre sem vette, hogy Fluor Tomiék slágeréből idézett” – írja a Bors. A műsort egy tréfás, de kissé bántó show-val zárták, amiben az általuk legrosszabbnak ítélt retroslágereket adták elő. Ebbe az egyvelegbe került be egy TNT-sláger is, ami azért jött ki rosszul, mert utánuk éppen a TNT következett.

Majka kigúnyolta zenésztársai dalait

Bírom Majkáék őszinteségét, de meglepett, hogy pont a Tiltott percet tartják rossz nótának. Nem szívesen választanék magunktól rossz dalt, de ha kellene, ez biztosan az utolsó lenne. Én sem tudok azonosulni Majkáék műfajával, de minden tiszteletem az övék a kitartásukért. Eljön még az idő, amikor ők is retrók lesznek”reagált Dobrády Ákos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top