Sztárok

Mádai Vivien számára ez a horror az anyaságban

Mádai Vivien rendszeresen oszt meg történeteket életéből és mesél kisfiáról, Zénóról, a blogján. A csinos műsorvezető most egy humoros posztban arról ír, ami neki és sok anyuka számára maga a horror.

Itt a nyár, a jó idő, a vidéki utazások ideje, és bár ennek mindannyian örülünk, kisgyermekes szülők számára ez az év egyik legnehezebb időszaka. Mádai Vivien a La Mome blogján mesél viccesen és nagyon őszintén arról, szerinte milyen egy csecsemővel elindulni nyaralni.

Fotó: La Mome
Fotó: La Mome

“Gondolom, egy Anyukának sem kell bemutatnom, milyen, amikor utazni vagy nyaralni indulsz a kisgyerekkel. Horror!!! Három felkiáltójellel! Na mi ezt majdnem minden hétvégén véghezvisszük, nemes egyszerűséggel azért, mert nekünk a Balaton a Riviéra. Na meg ott élnek a nagyszülők is” – írja a műsorvezetőnő, aki azt is kendőzetlenül elárulja, milyen volt az első vidéki utazásuk a most kilenc hónapos Zénóval.

“Édes Istenem mit összebénáztunk. Mire mindketten leértünk, egybehangzóan konstatáltuk, hogy a legjobb az lesz ha legközelebb bérelünk egy buszt! Mondjuk minimum Volán buszsofőrnek éreztem magam, mert egész úton szakadt rólam a víz, és olyan indokolatlanul előztem, hogy azzal egy »lefizetős« KRESZ vizsgán sem csúsztam volna át. És hogy mit viszünk?… Lássuk csak… Tulajdonképpen fele életünket és királyságunkat is. Babakocsit, pelenkát, etetőszéket – vagy székeket, ruhát, babaételt, játékot, kádat” – osztja meg mókás kalandjukat Mádai Vivien, majd hozzáteszi, valójában azóta sem sikerült levetkőznie aggodalmait, de már elindult a fejlődés útján.

Fotó: La Mome
Fotó: La Mome

“A rutintalan anyuka énem, most már sokkal finomra hangoltabban működik és utazó sorstársainknak jó hírünk is van! Javult a rész időnk! Zénó 9 hónapos korára elértük azt, amiről korábban nem is álmodtunk! Már csak egyszer fordulunk vissza… úgy Budaörs környékén, amikor észleljük, hogy tulajdonképpen mindent bepakoltunk… Majdnem mindent… Kivéve a gyereket… (persze viccelek)”írja humorosan Mádai Vivien, aki egyelőre a legtöbb helyre magával viszi kisfiát. A vicces anyuka nemrég egy forgatáson járt Zénóval, ahonnan ezzel a remek fotóval jelentkezett:

Sziasztok ma a Balatoni nyárban beszélgettünk, többekközt a LaMome- ról ❤️ Így elhoztam Nektek a legjobb képet????????????…Na azért jó, ha a poronty megy veled mindenhova…✌️????????????????

Posted by La Mome on Monday, June 15, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top