Sztárok

Most ezzel a világsztárral pózolt Vajna Tímea – fotó

Már kicsit nehezen tudjuk követni, hogy ki mindenkivel fotózkodott Vajna Tímea, hiszen szinte minden hétre jut egy világsztárral készült közös fénykép. A legfrissebb fotó azonban azért is érdekes, mert nem akárhol készült.

Bármilyen kiélezett is a verseny Vajna Tímea és Sarka Kata között abban, hogy megtalálják a legszebb lányt Magyarországon, mégis jó barátságot ápolnak. Olyannyira, hogy vasárnap este Vajna Tímea is ott ült a közönség soraiban a Magyarország Szépe királynőválasztásán. Mivel Andy Vajna felesége is büszkélkedhetett azzal, hogy egy világsztárt hozott a Miss Universe Hungaryra, Sarka Kata sem maradt el mögötte. Kata idén nem mást, mint a kilencvenes évek ikonját invitálta Magyarországra, az est sztárvendége Haddaway volt. Az énekessel pedig természetesen Vajna Tímea is készített közös fotót.

Mr. Haddaway ????

Posted by Tímea Vajna on Sunday, June 21, 2015

Egyébként Sarka Kata szintén részt vett a Miss Universe Hungary idei versenyén, és ő is elkészítette a maga világsztáros fotóját Christopher Lamberttel:

Christopher Lamberttel✌️Szép napot mindenkinek!

Posted by Kata Sarka on Tuesday, June 9, 2015

Ami pedig nem maradhat ki: a videóra kattintva meghallgathatjátok Haddaway egyetlen, ám örökzöld slágerét, ami tegnap a Miss World Hungaryn csendült fel élőben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top