Sztárok

Szabó Zsófi végre újra boldog

Az elmúlt hónapokban Szabó Zsófi rajongói többször aggodalmukat fejezték ki a színésznő-műsorvezetővel kapcsolatban, aki sokszor megosztotta közösségi oldalán, hogy nincs túl jó passzban. Ám ennek most vége, Szabó Zsófi most elárulta, mi teszi jelenleg boldoggá.

Szabó Zsófit rég láttuk a képernyőn, az X-Faktor óta nem szerepelt új műsorban, és legtöbb idejét édesanyjával és lovával tölti. Persze ennek ellenére a színésznőből lett műsorvezető nem tűnt el, közösségi oldalain aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival, ahol sokszor szomorú képeket és idézeteket osztott meg az elmúlt hónapokban. Nem csoda, hogy követői aggódtak is érte, ám most Szabó Zsófi egy posztban megnyugtatott mindenkit: boldog.

6 évet vártam rá. Rengeteg minden történt ez idő alatt velem, de amióta újra lovagolok, sokkal boldogabb az életem. Merjük megvalósítani álmainkat! Boldog vagyok 🙂

Posted by Szabó Zsófi rajongói oldal on Saturday, June 20, 2015

Mi pedig örülünk Szabó Zsófi boldogságának, aki nemrég igazán vidám fotókkal is meglepte az internetezőket. Jó újra Szabó Zsófinak ezt a mosolygós oldalát látni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top