Sztárok

Kiss Ramóna veszélyes vizekre evezett

Kiss Ramóna, úgy tűnik, az aktív pihenést részesíti előnyben. Így a színésznő nyaraláshoz sem megszokott programot választott.

Vannak azok, akik számára a nyaralás azt jelenti, hogy napokon keresztül vízparton lazítanak, ám úgy tűnik, Kiss Ramóna nem közéjük tartozik. A Barátok közt sztárja tengerpart helyett Ausztriába utazott, hogy ott vízitúrán vegyen részt. Kiss Ramóna ráadásul a sziklás hullámok között, a veszélyes terepen is megtalálta a módját, hogy rajongóinak szelfit készítsen. A fotó alapján pedig látszik, Ramónának nagyon bejön ez a veszélyes kirándulás.

Raftingra fel????#rafting #mura #ferienhotel #ausztria #????????

Posted by Kiss Ramóna hivatalos oldala on Saturday, June 20, 2015

Az biztos, Kiss Ramóna nagyon élvezi a nyarat, és hogy minél több időt lehet a szabadban tölteni. Sőt a napozást sem veti meg, pár hete a Barátok közt-ös Nyári Diával együtt élvezték a napsütést:

Csodás nap volt a mai! ☺️☀️????Köszönjük a hajókázást!!! ???????????? édes anyukáink is imádták! ???? Kiss Ramóna hivatalos oldala

Posted by Nyári Diána on Wednesday, June 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top