Sztárok

Ilyen képeket még nem láttál Michael Douglas gyerekeiről – fotók

A hetvenéves színész Izraelbe látogatott a családjával, ahol az egyik legrangosabb díjat vette át. Ezúttal azonban rendhagyó módon a gálára nem a feleségével kettesben mentek.

Amióta ugyanis Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas helyrehozta a házasságát, nagyon ügyelnek arra, hogy rengeteg közös családi programot szervezzenek. Ráadásul a sztár házaspár szerint a gyerekeik már elég idősek ahhoz, hogy elkísérjék őket egy ilyen gálára.

Ilyen képeket még nem láttál Michael Douglas gyerekeiről - fotók

A 14 éves Dylan és a két évvel fiatalabb húga, Carys láthatóan élvezték a bevonulást, és nem tűntek úgy, mint akik zavarba jönnek a tucatnyi fotóstól.

Ilyen képeket még nem láttál Michael Douglas gyerekeiről - fotók

Michael Douglasnek különösen fontos volt, hogy ezúttal a családja is vele legyen, amikor átveszi a zsidó Nobel-díjnak is nevezett Genesis-díjat. A beszéde meghatotta Dyalt, és Catherine Zeta-Jonesnak is könnybe lábadt a szeme.

Ilyen képeket még nem láttál Michael Douglas gyerekeiről - fotók

Igaz, Michael Douglas is nehezen tudta sírás nélkül végigmondani a köszönőbeszédét, amelyben kifejtette, hogy a felesége és a gyerekei nélkül most nem állhatna a színpadon és nem vehetné át az elismerést. A Genesis-díjat olyanoknak ítélik, akik sokat tesznek a zsidóságért, a zsidó kultúráért és példát mutatnak a közösség fiatalabb tagjainak.

A videóra kattintva megnézheted, hogyan próbálta visszanyelni a könnyeit Michael Douglas a beszéde közben, de később még tovább méltatta a családját:

 “A fiam tavaly úgy határozott, hogy a zsidó hagyományoknak megfelelően legyen barmicvója. Nagyon büszke voltam rá, mert ez az én hitemet is megerősítette. Catherine csodálatos, a gyerekeink nagyszerűek és fantasztikus az életünk” – mondta Michael Douglas, akinek a kapcsolata a 2013-as házassági válsága óta jobb a feleségével, mint korábban.

Pedig nehéz időszakon vannak túl: a rákból kigyógyult színész és a szanatóriumban kezelt Catherine Zeta-Jones a külön töltött hat hónap alatt is vigyázott arra, hogy a gyerekek érdekeit a sajátjuk elé helyezzék, ezért akkor is szerveztek családi programokat, amikor a házaspár külön élt.

 Galériánkra kattintva megnézhetsz néhány, az elmúlt években készült családi fotót:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top