Sztárok

Plasztikai műtét nélkül néz így ki a 39 éves Kate Winslet

Nem győzték dicsérni Kate Winsletet a legutóbbi filmbemutatóján. A háromgyerekes anyuka joggal lehet büszke, hogy nem engedett a hollywoodi elvárásoknak, és nem volt hajlandó plasztikáztatni magát. Azért akad, aki ezt nem tudja elhinni.

Még a ráncai is jól kivehetőek voltak a diszkrét smink alatt, de Kate Winslet nem is igyekezett ezt leplezni. “Ezek a ráncaim, és ott is maradnak. Távol tartom magamat a botoxkezelésektől” – mondta az InStyle magazinnak adott interjúban néhány hete. Igaz, a Daily Mail a bemutató utáni napon már arról írt, hogy Kate Winslet arca túl sima, de a színésznő csak mosolygott a találgatásokon.

Plasztikai műtét nélkül néz így ki a 39 éves Kate Winslet

A Little Chaos című filmpremieren egyszerű fekete ruhát viselt, ami alatt jól kivehető volt Kate Winslet alakja. A 39 éves sztár saját bevallása szerint végre megtanulta elfogadni saját magát, és inkább a karrierje foglalkoztatja.

“Az önbizalmam éppen úgy ingadozik, mint bárki másnak, de nagy általánosságban azt mondhatom, hogy szeretem a gömbölyded formáimat. Van mellem és fenekem, és egy férfi, aki szeret engem. Ha valakinek a teste annyira központi kérdés, mint az enyém volt az évek során, akkor meg kell tanulni kezelni a kritikákat. Nekem az volt a trükköm, hogy csak a karrieremre koncentráltam, és azzal teljesen elégedett vagyok. A karrieremnek pedig semmi köze a hátsóm méretéhez.”

 

Plasztikai műtét nélkül néz így ki a 39 éves Kate Winslet

A háromgyerekes anyukától manapság egyre többen kérnek divattippeket. Kate Winslet kifinomult és elegáns stílusa rengeteg nőnek példaértékű.

“Meg kellett tanulnom szeretni magamat” – mondta egy Elle-interjúban a brit színésznő, aki sokkal több bókot kap mostanság, mint a karrierje elején.

A galériánkra kattintva megnézheted, milyen változásokon ment át az évek alatt Kate Winslet megjelenése:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top