Sztárok

Stresszmentes esküvő

Lehet már csak egy hónap, 2-3 hét, vagy csak pár nap választ el az esküvődtől. Tudjuk ez életed legfontosabb napja, ezért megpróbálunk néhány igazán hasznos tippet adni.Nem arra vállalkozunk, hogy újra leírjuk, mi minden kellhet egy esküvőhöz, mert ezt már tudod. Inkább segítünk egy kicsit abban, hogy jobban érezd magad, és múljon a gyomorgörcsöd.
Stresszmentes esküvő


1.    Már ne találj ki új dolgokat, és ne változtass!

Amit eddig sikerült leszervezned, kitalálnod, összeállítanod, azon ne változtass. Fehér és pink dekorációt választottál? Akkor véletlenül se próbáld megváltoztatni, hogy inkább kék kiegészítők legyenek. Felesleges idegeskedned rajta, hogy láttál egy ötletesebb köszönőajándékot, vagy azon, hogy lehet, a virágcsokor inkább mezei virágokból álljon. Bízz magadban! Egyszer már kitaláltad a tutit, ne akarj minden nap valami még jobbat.

2.    Felejtsd el a fogyókúrát!

Ilyenkor már ne akarj még 5 kg fogyni valami szörnyű sztárdiétával. Nem kell! A kedvesed azért vesz el feleségül, mert így szeret. Ráadásul lógni fog rajtad a ruha, mint egy fogason, ugye azt nem szeretnéd? Az sem lenne túl szép, ha a nagy koplalástól éppen az oltár előtt ájulnál el. Szóval ne fogyózz, de persze ne is hízz. A stresszes nassolás kifejezetten ártó lehet, és hát abba a csodás ruhába is bele kell passzírozni magad.

3.    Ne sanyargasd a lábad!

A magassarkú cipő tényleg nőiessé tesz, és csodás lábakat varázsol, de ha eddig nem jártál tűsarkúban, ne most tanuld meg. Kificamodhat a bokád, de ami ennél sokkal rosszabb, fájhat benne egész esete a lábad. Hidd el, annál nincs borzasztóbb, az egész napodat tönkreteheti. A hosszú ruha alatt pedig úgy sem látja senki mennyire magas a sarok. Maradj a szép, elegáns és legfőképpen kényelmes cipő mellett.

4.    Ne beszélj folyton az esküvőről!

Ez lehet téged nem annyira frusztrál, de hidd el a környezeted nem csak erről szeretne beszélgetni veled. Talán anyunak elmondhatod akár százszor is, de a párod és a barátaid ne traktáld folyamatosan a Nagy nappal. Ráadásul lehet nem is figyelnek oda arra, amit mondasz, amitől sokkal idegesebb lehetsz.

5. Ellenőrizz időben!

Semmit ne hagyj az utolsó pillanatra. Ellenőrizd le a dolgokat (ehhez nyugodtan hívd segítségül a barátnőket), próbáld ki a frizurát, a sminket, járj egy keveset a cipőben. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne érjen meglepetés.

Stresszmentes esküvő

Ezektől függetlenül biztosan lesz némi extra izgalom és stressz az esküvő napján is, de akkor viszont bízd rá magad bátran a Rexonára. A legfontosabb pillanatokban és a legrázósabb helyzetekben is számíthatsz rá.

A Maximum Protection klinikailag igazoltan képes a túlzott izzadás elleni védelemre, bármi legyen is az oka. Kontrollálja a verejték mennyiségét, hogy Te teljes önbizalommal vethesd bele magad a tennivalókba, tudva, hogy nincs rejtegetnivalód. Nyugodtan emeld fel a karod, élvezd szabadon, hogy bármikor megmutathatod a hónaljadat! A test működésére reagáló kapszulás technológiája az izzadás hatására feloldódó mikrokapszulákkal friss illatot biztosít egész nap. 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top