Sztárok

Ezért titkolja babája nevét a várandós Nádai Anikó

Nádai Anikó várandóssága utolsó hónapjaiban jár, és már nagyon készül a baba érkezésére. Bár azt már elárulta, hogy kisfia lesz, a gyermek nevét titokban tartja, és most azt is elmondta miért.

Nádai Anikó várandósságából már csak másfél hónap van hátra, így a fiatal kismama nekilátott, hogy előkészítse a terepet a pici érkezésére. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője elkezdte kifesteni a babaszobát, bár azt az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, még alig vettek pár dolgot, babakocsijuk sincs egyelőre. Sőt most még a kicsi nevét is titkolják. “Babonából egyelőre most még így nem beszélünk róla, pont azért, mert mikor Léna volt, már mindenki tudta, hogy Léna lesz, és hát nem” – mondta a műsorban nevetve Nádai Anikó, aki csak pár hete jelentette be, hogy nem lánya, hanem kisfia születik majd.

A 30. hétbe léptünk az én drága kisfiammal ☺️❤️????????

Posted by Nádai Anikó on Tuesday, June 2, 2015

A várandós kismama arról azonban szívesen mesélt, hogy szeretné megszülni a picit. “A hagyományok híve vagyok. Úgy érzem, hogy nekem szükségem van az anyává válás folyamatához arra, hogy természetes úton hozzam világra a kisbabámat”árulta el Nádai Anikó, aki azt is hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy elzárkózna a modern dolgoktól, például a kisfiú őssejtjét mindenképp levetetik majd.

Készül a gyerekszoba! ????????

Posted by Nádai Anikó on Tuesday, June 16, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top