Sztárok

Hihetetlen fordulat: Charlize Theron és Sean Penn szakítottak

Tényként kezelik a külföldi lapok, hogy Charlize Theron felbontotta az eljegyzését. Pedig a színésznő és Sean Penn életük legromantikusabb vakációján vannak túl, és több nyilvános szerelmi vallomás után ez egy váratlan fordulat.

Alig egy hónapja Cannes-ban Charlize Theronnál szerelmesebb nő nem vonult még végig a vörös szőnyegen. Sean Penn arca ragyogott, amikor a menyasszonyára nézett, és a hivatalos események utáni egy hónapos európai utazásuk maga volt a romantikus álom. 

Hihetetlen fordulat: Charlize Theron és Sean Penn szakítottak egy ilyen hónap után

Ezek fényében megdöbbentő a hír, miszerint Charlize Theron felbontotta az eljegyzését a vőlegényével, de a Us Weekly tényként állítja, hogy közvetlenül az európai út után szakított a pár. Mindezt több barát információira alapozzák, akik egymástól függetlenül megerősítették a hírt. A magazin információt azonban sem Penn, sem pedig Theron nem erősítette meg.

Az elmúlt egy hónap képeit nézegetve pedig még hihetetlenebbnek tűnik, hogy tényleg szakított a két sztár. A People információ szerint a hónap elején biztosan nem élt együtt a pár, Theron a kisfiával, Jacksonnal a saját hollywoodi házukban maradt, míg Penn a malibui tengerparti házában időzött. Ezt korábban a színész el akarta adni, de állítólag most kikerült az ingatlanpiacról az épület. Hogy miért, arról nincs konkrét információ, de a szakítás híre óta a két információt ok-okozatként kezelik.

Hihetetlen fordulat: Charlize Theron és Sean Penn szakítottak egy ilyen hónap után

Sean Penn múlt karácsonykor jegyezte el Charlize Theront, és azóta mindketten többször, több interjúban elmondták: a barátságból alakult szerelem a legtartósabb és legjobban működő kapcsolat mindkettőjük életében. Penn élete szerelmének nevezte a színésznőt, Theron pedig később viszonozta a vallomást. Ennek pedig alig másfél hónapja.

A galériánkra kattintva megnézheted, hogy a sztárvilág legfurcsább párjának tartott Theron és Penn milyen tökéletes családnak tűntek még az elmúlt hónapban is:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top