Sztárok

Anorexiájáról beszélt a 42 kilós Szorcsik H. Viki

Ijesztő felvételek készültek Szorcsik H. Vikiről, akit orvosa nemrég anorexiával diagnosztizált. A színésznő most betegségéről mesélt, arról, mi állhat a hátterében.

Szorcsik H. Viki kedd reggel a TV2 képernyőjén árulta el, mindössze 42 kilót nyom, nőgyógyásza pedig figyelmeztette: anorexiás. A Jóban Rosszban egykori színésznője később az Aktívban beszélt betegségéről. Szorcsik. H. Viki állítja, küzd azért, hogy pár kilót felszedjen, ám egyelőre képtelen rá. “Az anorexia nemcsak arról szól, hogy valaki azt gondolja, hogy túl kövér, miközben már akkor is vékony, és még jobban fogyni akar. Van valami más is a háttérben, lehet a gyerekkor, lehet az, hogy hiányzik az édesapám” – mondta a kétgyermekes anyuka, aki csecsemő volt még, mikor édesapja elhagyta őket, így soha nem ismerte a férfit. Szorcsik H. Viki arról is mesélt, mit szólt ahhoz, mikor megkapta a diagnózist.

Anorexiájáról beszélt a 42 kilós Szorcsik H. Viki

“Mondtam, hogy én nem érzem, hogy beteg vagyok, abszolút, de ha így van, akkor hallgatok rá, és nagyon szívesen megkeresem, akit ajánlanak nekem” – mondta a 23 éves színésznő, akinek anorexiáját eddig nem kezelte szakember. Szorcsik H. Viki azt is hozzátette, bár most elsődleges célja, hogy hízzon egy kicsit, hamarosan szeretne visszamenni dolgozni is. Nagyobbik gyermeke már óvodás, másfél éves lánya pedig hamarosan bölcsődébe megy.

A Szorcsik H. Vikivel készült teljes riportot a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top