Sztárok

32 éve boldog Goldie Hawn és Kurt Russell, mert nem házasodtak össze – galéria

Kevés olyan ismert pár van, mint Goldie Hawn és Kurt Russell, akik hosszú ideje bizonyítják, hogy létezhet évtizedeken át tartó szerelem. Ha a boldogságuk titkáról kérdezik őket, akkor mindig ugyanazt a választ adják.

Legutóbb Goldie Hawn éppen a Porter magazin júniusi számában mesélt a magánéletéről, és a 69 éves színésznő jót mosolygott azon, amikor megkérdezték tőle: még mindig nem gondolkoznak-e házasságon, hiszen Kurt Russell már három évtizede hűséges és szerető társa.

“A hosszan tartó kapcsolat nem a házasságról szól. Sokkal inkább arról, hogy két ember mennyire kompatibilis és hogyan tud kommunikálni egymással. És persze mindkettőnek akarnia kell, hogy a kapcsolat működjön.”

32 éve boldog Goldie Hawn és Kurt Russell, mert nem házasodtak össze - fotók

 

A kétszeresen elvált Goldie Hawn szerint a kapcsolat akkor feneklik meg, ha az egyik fél nem akarja már működtetni, vagy lusta működtetni azt. “A szándék nagyon fontos. Egy másik alapvető dolog, hogy ne vesszünk el egymásban, ne adjuk fel magunkat. Együtt kell lenni és merni kell felvállalni a különbözőségeket. Azt, hogy nem értünk egyet mindenben, és meg kell tanulni ezt kezelni. Minden választás kérdése.”

Goldie Hawn és Kurt Russell 1968-ban találkoztak először egy közös forgatáson, de akkor még csak a vonzalom volt meg kettőjük között. Hawn 21 éves volt, és egy évvel később ment hozzá az első férjéhez, és nem is tekintette komoly udvarlónak a nála 5 évvel fiatalabb Russellt. “Imádni való volt, de túl fiatal hozzám, sajnos” – mondta korábban Hawn. A két színész 1983-ban a Második műszak forgatásán találkozott újra, és egymásba szerettek.

Azóta töretlen a boldogságuk, teljesen elfogadták egymás múltját, Russell boldogan lett a nevelőapja Hawn második házasságából született két gyerekének, a színésznő pedig sajátjaként szereti Russell volt feleségétől született fiát. A párnak közös gyereke is született, Wyatt, aki idén 29 éves.

32 éve boldog Goldie Hawn és Kurt Russell, mert nem házasodtak össze - fotók

“Azonosak az értékeink. Kurt nagyon összetartó családból származik, három nővére van, akiket imád. Nekem a húgommal és a szüleimmel is remek volt a kapcsolatom, nagy a családi egység. Ezt akartuk mi is továbbadni a gyerekeinknek. Voltak persze dadáink, mint minden dolgozó szülőnél, de ott voltunk a gyerekeink mellett, tudták és tudják, hogy számíthatnak ránk mindenben. Nekünk a házunk az otthont jelenti.”

Ahogy Goldie Hawn és Kurt Russell a korábbi tévés, rádiós és magazininterjúkban elmondták, a szülői feladataikon túl mindig ügyeltek arra, hogy a kettőjük kapcsolata csak a sajátjuk legyen. Nem szólítják egymást anyukámnak vagy apukámnak.

32 éve boldog Goldie Hawn és Kurt Russell, mert nem házasodtak össze - fotók

“Nem házasodunk össze, boldogok vagyunk azzal, ahogyan élünk. Még most is bizsergető érzés, hogy Kurt a barátnőjének hív, és nem a feleségének. Még mindig randizni járunk. A gyerekeink kedvéért persze oltár elé álltunk volna, de ők azt mondták, hogy inkább ne” mondta korábban a The View-nak a színésznő.

A galériára kattintva megnézheted az elmúlt 32 év szerelmes fotóit Hollywood egyik legboldogabb párjáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top