Sztárok

Aputestet villantott Berki Krisztián

Lassan kijelenthetjük, Berki Krisztián egy kaméleon. Az univerzális tévés már annyi arcát mutatta meg nekünk, nem számítottunk arra, hogy valami újjal is elő tud rukkolni. De tessék megkapaszkodni, mégis megtette!

Berki Krisztiánról tudjuk, semmitől nem riad vissza annak érdekében, hogy róla beszéljenek. Követi a trendeket, ha kell, vasaló alá fekszik, ha pedig arra van szükség, akkor aputestet villant. Berki Krisztián, aki nem keveset szokott azzal büszkélkedni, mennyit edz, mennyire odafigyel a testére és az egészséges táplálkozásra, most érezte, nem az izmokra van szükség, hanem az aputestre. Így Berki “kaméleon” Krisztián kidomborította a hasát, hogy megmutassa, ha kell, ő is bármikor tud aputestet villantani:

Azt adjuk azt kapod amit szeretnél… Apu test a divat? Akkor azt adjuk :)Az RC Media valamint az RCNews arra tö…

Posted by Krisztian Berki on Tuesday, June 16, 2015

Egyébként Berki Krisztiánnak az sem okoz problémát, ha filmbeli főgonosszá kell torzítania magát. A FEM3 Café műsorvezetője ugyanis a napokban félelmetes maszkot húzott magára edzéshez, amivel megdöbbentő hasonlóságot mutatott a Batman – Felemelkedés című film ijesztő antagonistájával. Esetleg a következő lépés lehetne az, hogy Berki Krisztián kivasaltatja aputestű hasát, miközben rajta van ez a csodálatos maszk:

training maszkal nehezített éhgyomros cardio done ????????Ez a magaslati környezetet szimuláló edzőmaszk 2 éves fejlesztés…

Posted by Krisztian Berki on Thursday, June 11, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top