Sztárok

A szuper vékony Katalin hercegnő így cukiskodott György herceggel – galériákkal

Az egész hétvége Katalin hercegnéről és a kis György hercegről szólt Angliában, ami nem is csoda. Elolvadtunk attól, ahogyan Katalin a kisfiával játszott a lovaspólómeccs alatt.

Már a brit királyi udvar hétvégi parádéján is látszott, milyen remek formában van Katalin hercegné, aki másfél hónapja hozta világra a kislányát, Charlotte hercegnőt. A szülés óta ez volt az első nyilvános esemény, amelyen részt vett, és rögtön másnap már a Festival of Polo meccsen szurkolt a férjének. Már amikor ideje volt rá.

A galériára kattintva megnézheted, hogyan fogócskázott a szuper vékony Katalin hercegné a kisfiával, mielőtt György herceg legurult a domboldalból.

Megnézem
Összes kép (1)

Katalin hercegnének néha jól esett leülnie, de a fia akkor sem nagyon akart nyugton maradni. Ahogy a galériára kattintva is láthatod. Bár nehéz megmondani, hogy ez a legcukibb pillanata a kis hercegnek, vagy az, amikor focizott.

Megnézem
Összes kép (1)

Persze, talán erős focizásnak nevezni, amit a mindig imádni való György csinált, de a 23 hónapos hercegre nagyon büszke volt az édesanyja. Igaz, hogy résen kellett lennie.

A galériára kattintva megnézheted, mit csinált a kis herceg, ameddig az apja le nem jött a pályáról. Utána már más szórakozást talált magának.

Megnézem
Összes kép (1)

Amikor Vilmos herceg a meccs után lejött a pályáról, a kisfia nem is tudta, kire figyeljen jobban.

A szuper vékony Katalin hercegnő így cukiskodott György herceggel

Ráadásul még a nagypapája, Károly herceg is a kis Györgyöt akarta szórakoztatni. A kisfiút nem fárasztotta le az egész napos rohangálás, de szívesen cipeltette magát az édesanyjával.

A szuper vékony Katalin hercegnő így cukiskodott György herceggel

Katalin hercegnő pedig irigylésre méltóan hamar visszanyerte a terhesség előtti alakját, és a tavalyi lovaspóló meccsen készült képeket elnézve csak abból látszik, hogy egy év telt el, hogy György herceg hatalmasat nőtt.

A szuper vékony Katalin hercegnő így cukiskodott György herceggel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top