Sztárok

Nyilvánosan veszett össze Sarka Kata és Bálint Toncsi

Sarka Kata az interneten azzal vádolta meg Bálint Toncsit, hogy fekete mágia segítségével akar ártani a családjának. Kapaszkodjatok meg, mert ez meredek sztori lesz.

Sarka Kata egy elég hosszú bejegyzést írt pénteken a Facebookon, melyben kijelentette: tudja, hogy Antónia fekete mágiával akar ártani a családjának – írja  a Bors. A lap szerint korábban még egy bírósági jegyzőkönyvbe is bekerült: Toncsi boszorkányos módszerekhez fordult, és szerelmi kötést kért azért, hogy visszaszerezzen egy férfit, de az nem Hajdú Péter volt. Elképesztő állítások szombat reggelre, de folytatjuk még.

Szóval Sarka Kata szerint Bálint Antónia a Facebookon álnevek mögé rejtőzve szapulja őket, és: “kínok között megélt betegségeket” kér a családtagokra.

Kedves Bálint Antónia, Ida Vass vagy Tímár Diána!Nevezd magad bárhogyan is, nem érdekel! Az viszont igen, hogy…

Posted by Kata Sarka on 2015. június 12.

“Természetes, hogy kiborultam ezen, hiszen Bálint Antónia fekete mágiát kért a családomra…” – mondta a Borsnak Sarka Kata. Bálint Antónia szerint a nő megvádolta őt, azóta pedig folyamatosan csörög a mobilja . “Én mossam le magamról ezt a sok mocskot? Kikérem magamnak. Nagyon gyorsan hagyja abba, mert akár közszereplő, akár nem, ez nagyon súlyos becsületsértés” – borult ki Toncsi.

 Kinek van itt igaza?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top