Sztárok

Friss fotók: György herceg a Buckingham-palotában ünnepel

Szombaton tartják II. Erzsébet születésnapi ünnepségét – bár a királynő áprilisban született, a hivatalos parádé mindig június második szombatján van – idén először a 22 hónapos György herceg is csatlakozott a családhoz. Ő az ablakból nézte, ahogy a felnőttek felvonulnak. Aztán az erkélyről figyelte a repülőgépeket. Nem tudunk ennél cukibbat mutatni ma.

Katalin hercegnőt is először láthattuk a szülése óta. Vilmos herceg neje hat héttel ezelőtt adott életet kislányának, Charlotte hercegnőnek. Természetesen a május 2-án született baba nem vett még részt az ünnepségen. György herceg először az ablakból nézte, ahogyan a család elindul a parádéra. Majd amikor mindenki visszatért a palotába, és kimentek az erkélyre megnézni a repülőgépek felvonulását, akkor György is csatlakozott az ünneplő rokonokhoz.

Még több fotó a cikk alján!

Vilmos herceg körülbelül annyi idős volt, mint most György, amikor először kiment szüleivel a palota erkélyére. Öccse, Harry alig volt 9 hónapos, amikor “integetett a tömegnek” egy ünnepségen. És ha már Harry hercegnél tartunk, azért az látszik, kire ütött György.

Friss fotók: György herceg a Buckingham palota erkélyén integetett

Néhányan úgy vélekedtek, hogy nem jó dolog a kicsi gyereket is bevonni az ünneplésbe, mert elvonja a figyelmet II. Erzsébetről, márpedig ma őt ünneplik. “Ezzel nem értek egyet. Ha a szülei úgy döntöttek, hogy itt az idő, akkor György nyugodtan részese lehet egy ilyen eseménynek. A királynő mindig is szeretett a rokonairól beszélni, a család fontosságáról, az örököseiről. Ha valaki igazán boldog attól, hogy a 22 hónapos György is csatlakozott a parádéhoz, az pont II. Erzsébet” – mondta Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top