Sztárok

Az 50 éves Sarah Jessica Parker fenekét irigylik most a farmerimádók

Okkal lehet büszke magára Sarah Jessica Parker, akit, bár idén ünnepelte az ötvenedik születésnapját, nemrég egy farmercég kért fel a reklámjához, mert olyan dögösnek tartják.

Azt pedig el kell ismerni, hogy Sarah Jessica Parker nagyon jól néz ki ebben a reklámban. Miután a kép megjelent, a legtöbb hozzászóló elismeréssel beszélt a színésznőről, és sokan megjegyezték, hogy irigylik, amiért ilyen formás a feneke. Persze, azért van a történetnek szépséghibája.

Az 50 éves Sarah Jessica Parker fenekét irigylik most a farmerimádók

Azt ugyanis még a vak is láthatja, hogy Sarah Jessica Parker fotói nem mindenben hasonlítanak a színfalak mögött készült képekhez. Ezt azonban a színésznő nem is tagadja, a photoshop előtti fotói elérhetők nyilvánosan is. Egyetlen dolgon azonban nem változtattak a reklám készítői.

Az 50 éves Sarah Jessica Parker fenekét irigylik most a farmerimádók

Sarah Jessica Parker feneke éppen úgy mutat a photoshop előtti képeken, mint a retusált fotókon. Erre pedig nyugodtan lehet büszke. Noha, a lentebbi galéria fotóin is jól látszik, hogy hétköznap többre értékeli a kényelmes és lezser holmikat a szexis daraboknál.

A farmercég Parker előtt is olyan sztárokat kért fel, akiken kifogástalanul áll a farmer. Az évtizedek óta változatlanul vonzó Liz Hurley és a modell szakma egyik legnagyobb egyéniségének tartott Heidi Klum a két korábbi híresebb arca a márkának.

Az 50 éves Sarah Jessica Parker fenekét irigylik most a farmerimádók

Az azonban nem kifogásolható, ha a “művészi szabadság” kedvéért néhány hibát eltüntettek a reklámfotókról. Csak kár, hogy ebből sokan azt gondolhatják, ha Sarah Jessica Paker keze és arca ilyen szépen kisimult, akkor talán a feneke sem eredeti.

Hogy hogyan néz ki a színésznő a hétköznapokban, amikor a cuki kis ikerlányait viszi az óvodába, azt a galériára kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top