Sztárok

Szakított Berki Krisztián és Cserpes Laura

Éppen csak ismerkedtek még egymással, máris véget ért Berki Krisztián és Cserpes Laura kapcsolata. Az énekesnő maga beszélt arról, miért szakítottak.

Cserpes Laura végre beszélt Berki Krisztiánhoz fűződő viszonyáról, ám nem arról számolt be, amire számítottunk. Legutóbbi információnk ugyanis Krisztiánról és Lauráról az volt, hogy nyilvánosságra hozták: egy párt alkotnak. Akkor Cserpes Laura és a FEM3 Café műsorvezetője közös interjút adtak, majd Berki Krisztián élő adásban vallott szerelmet az énekesnőnek. Ezzel szemben Cserpes Laura a Best legfrissebb számában arról beszél, hogy már szakítottak is Berki Krisztiánnal

Tudjátok még követni a szappanoperát? Mert jön a kép után a folytatás.

Szakított Berki Krisztián és Cserpes Laura

“Krisztián és köztem soha nem volt esélye igazán elmélyülni a szerelemnek. Igaz, rengeteget beszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában, mégsem fejlődött tovább ez a kapcsolat. (…) Voltak persze szép pillanataink, de az időhiány megakadályozta, hogy el tudjunk mélyülni ebben a viszonyban, és szorosabbá válhasson a kapcsolatunk, úgyhogy tulajdonképpen még az ismerkedés szakaszában véget ért. (…) Szeretném, ha mindenki tudná, már nem vagyok részese Krisztián életének”nyilatkozott a szakításról Cserpes Laura, aki a napokban azzal lepett meg minket, hogy ByeAlexszel ebédelgetett.

Cserpes Laura és Berki Krisztián szakítását így fogadtuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top