Sztárok

Megtámadták az utcán Kulcsár Viktóriát, a Pécsi Nemzeti Színház színésznőjét

Kulcsár Viktória hazafelé tartott a pécsi éjszakában, amikor egy férfi rátámadt, fojtogatta, elvette az értékeit, és feltehetően meg is akarta erőszakolni.

A színésznő szerencsére jól van. “Hallottam a férfi lépteit, ahogy fut utánam. Megláttam az árnyékát, és a következő pillanatban már a tarkómon volt a keze. Letepert a földre, és fojtogatott. Sikoltoztam, de csak azt sziszegte: kussolj, mert megöllek! Annyira szorított, hogy eltört az ujjam, amikor megpróbáltam lefejteni a nyakamról a kezét – nyilatkozta Kulcsár Viktória, aki próbálta megtudni, mit is akar a férfi: – Nem válaszolt, úgyhogy blöfföltem. Mondtam, hogy rendőr főtörzsőrmester a nagybátyám. Ezután engedett a szorításból, s akkor ki tudtam rántani magam a karmaiból. Elfutottam, ő pedig a táskámmal a másik irányba menekült.”

Az elkövetőt azóta már elkapta a rendőrség. “Amikor elfogták a támadómat, behívtak a rendőrségre. Ám mivel nem láttam az arcát, felismerni sem tudtam. Azonban a táskámon kívül szinte mindent visszakaptam. Meglett a telefonom, sőt még a körömlakkom és rúzsom is” – mondta a pécsi színésznő a Blikknek.

Fotó: MTI: Kálmándy Ferenc
Fotó: MTI: Kálmándy Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top