Sztárok

Filmszerepet kapott Damu Roland

Egy videoklip ihlette mozifilmben ajánlottak főszerepet Damu Rolandnak. Az ajánlatot nem más tette, mint Jolly, a mulatós zene sztárja.

Jolly klipjéből készül mozifilm. A  Bombashéj című dal három hete jelent meg az interneten. A videó története ihletet adott egy producernek, aki az énekessel karöltve már tárgyalásokat folytat, hogy mielőbb moziba kerüljön filmjük, amelynek egyik főszerepére Damu Rolandot nézték ki – írja a Bors.

“A  történet szerint két szegény ember gazdagságról álmodozik. Szállodában dolgoznak, ők viszik el a parkolóba a vendégek autóit. Jön egy dúsgazdag férfi, akinek ellopják a kocsiját, és elindulnak csajozni, bulizni. Bemutatjuk az élet napos oldalát és azt, hogy a hirtelen gazdagságot leginkább csak bűnözéssel, lopással, csalással lehet elérni. Roland játszaná az egyik figurát, aki erőszakos, durva, vagány. A pénz nem számít, bőven vannak szponzorok. Mozifilmet szeretnénk, és minél előbb el akarjuk kezdeni a munkálatokat. Tudjuk, hogy a börtön miatt alig van Damunak munkája, ezzel a filmmel visszatérhetne, és szakmailag jobbat nehezen találnánk nála. Ragaszkodunk hozzá” – nyilatkozta Jolly. Egy biztos, Andy Vajna támogatásával nem számolhatnak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top