Sztárok

Szelfi: kemény beszólást kapott Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi éles kritikát kap a Szelfi szerda esti adásában. Az énekesnő ugyanis még nehezen tudja összeegyeztetni az anyaságot a karrierjével.

Völgyesi Gabi a Szelfi című RTLII-es videónapló-sorozatban enged bepillantást az életébe estéről, estére. Az első két adásból kiderült, egy kétgyermekes anyuka élete nem fenékig tejfel. Mire a kicsik elalszanak, “anyarobot” és “aparobot” elfárad, így nem csoda, hogy az énekesnőnek és férjének alig marad ideje saját zenekarukra, a Unique-ra. A szerda esti epizódban Völgyesi Gabi találkozik családi barátjukkal, Vladimirrel, aki élesen fejti ki véleményét az énekesnőnek arról, hogy szerinte nem fektetnek elég energiát a Unique-ba.

Szelfi: kemény beszólást kapott Völgyesi Gabi

“Vladimir mindig nagyon lenyűgöző erővel tud beszélni a szerinte reális dolgokról. Én utálom azt, amikor ilyen bénító erővel elmondja, rám söpri azt, amit gondol” – mesél a kemény beszólásról a szelfis kamerájának Gabi, ám ez nem azt jelenti, hogy az énekesnőnek ne lenne fontos a férfi véleménye. “Ezzel én nem azt mondom, hogy nincs igazság abban, amit gondol. Ő is szeretné, hogy haladjon a Unique.”

Völgyesi Gabi azt is elárulja, szeretné, ha következő projektjük nem szimpla távlati terv lenne. “Most már tényleg ki kell hozni a következő kislemezt. Csak hogy? Évek óta a kérdés, hogy hogy?” – teszi fel a kérdést a kétgyermekes édesanya, aki már a Szelfi előtt egy riportban elmondta, néha nagyon frusztrált lesz attól, hogy a karrierje jelenleg parkolópályán van.

A Unique legutóbb 2011-ben jelentkezett klippel, ezt most a videóra kattintva megnézheted: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top