Sztárok

Kozso ismét kórházba került

Kozso nemrég tért vissza amerikai gyógykezeléséről, már koncertet is adott itthon. Úgy tűnt, hogy minden rendben van, ám most újra kórházba került.

Hatalmas sikert aratott Kozso a hétvégén Szegeden, hihetetlen erőt és hitet adott neki a visszatérés.Hétfőn azonban kapott egy telefonhívást, amiből megtudta, nem akarják kifizetni egy olyan munkáért, amit már elvégzett. Komoly anyagi veszteség ez most a számára, hiszen hónapokon át nem voltak fellépései, a hét számjegyű összegre nagy szüksége lett volna az újrakezdéshez” – mesélte a Borsnak egy neve elhallgatását kérő személy. Ez a hír nagyon felzaklatta az énekest. “Százkilencvenig meg sem állt a vérnyomásmérő, úgyhogy azonnal tárcsáztam a mentőket. Szerencsére hamar kiértek, és szirénázva vitték is Vácra. A poklok poklát éltük át ez alatt az idő alatt mindketten” – mesélte Keira.

Kozso ismét kórházba került

Kozsót alapos vizsgálatnak vetették alá, és bent is tartották volna, ám ő erről hallani sem akart. “Ahogy megtudta, hogy nincs komoly baj, már kérte is a papírjait. Azt mondta, eleget volt már kórházban az elmúlt hónapokban. Most itthon igyekszünk megnyugodni, és rápihenni az előttünk álló feladatokra. Szerencsére tele a naptár, számos fellépés vár ránk, és arról sem tettünk le, hogy az érzésünk szerint nekünk jogosan járó jussunkat megkapjuk” – mondta Keira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top