Sztárok

Meg fogsz lepődni azon, kivel ebédelt Cserpes Laura

Cserpes Laura is szívesen osztja meg élete fontosabbnak ítélt pillanatait rajongóival. Most éppen arról tett ki fotót, hogy ebédelni ment, ám a kép igazi érdekessége az, hogy ki volt a partnere.

Úgy tűnik, Cserpes Laura és Berki Krisztián tényleg nagyon odafigyelnek arra, hogy kapcsolatukat titokban tartsák. Így hiába nézegetjük folyton és lelkesen a közösségi oldalaikat, egyelőre romantikus képek hiányában vagyunk. Ám ennek ellenére most sikerült valami érdekesbe belefutunk Cserpes Lauránál. Az énekesnő egy másik, híres magyar zenésszel ment ebédelni a napokban, nem mással, mint ByeAlexszel. Erre a meglepő barátságra pedig igazán nem számítottunk.

Ettünk egy levest Alexszel 🙂

Posted by Cserpes Laura on Tuesday, June 9, 2015

Talán Cserpes Laura és az Eurovíziós Dalfesztivál egykori magyar indulója, a 2013-as Dalban barátkoztak össze és lettek ebédcimborák, hiszen akkor mindketten versenyzők voltak. ByeAlexnek abban az évében sikerült is megnyernie A Dalt, Cserpes Laura pedig azóta sem adta fel álmát, hogy kijusson egyszer az Eurovíziós Dalfesztiválra. Most kicsit reménykedünk benne, hogy majd egy nap láthatjuk azt is, Berki Krisztián hogyan izgul szerelméért a közönség soraiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top