Sztárok

Nézd meg, milyen Várkonyi Andrea ébredés után! – fotó

Izzik Várkonyi Andrea Facebook-oldala. A híradós elutazott, ám azt nagyon titkolja, hova és kivel. Egyelőre csak pár dolgot tudunk biztosan, többek között azt, milyen a Tények műsorvezetője közvetlenül ébredés után.

Várkonyi Andrea lassan elmehetne thillerírónak, olyan szép lassan és sejtelmesen csepegteti az információkat titokzatos utazásáról. A híradós pár nappal ezelőtt utazott el, és az biztos, hogy nagyon messzire ment. Legutóbbi fotója ugyanis kora délután jelent meg Facebook-oldalán, amit olyan helyen készített, ahol még akkor reggel volt, ő pedig akkor ébredt. Rendkívül izgalmas tehát a kérdés, vajon hol ébredezett Várkonyi Andrea?

Jó reggelt mindenkinek! Az idôeltolódás miatt én még csak most ébredtem???? remélem szép napotok van a hétfô ellenére is????

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Monday, June 8, 2015

A fotókból ítélve biztosan nem északra utazott fagyoskodni. Várkonyi Andrea ugyanis napsütötte környezetből posztol képeket. Ezt alaposan szemügyre véve olyan helyen van, ahol spanyolul beszélnek:

A mai reggelim, az örök és kihagyhatatlan kedvencem???? itt még csak reggel van, mindenkinek nagyon szép és nyugis szombatot!????

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Saturday, June 6, 2015

Amit pedig még biztosan tudunk, hogy Franciaországból még 10 órát kellett repülnie ahhoz, hogy elérje az úti célját, így mi arra tippelünk, valahol Dél-Amerikában lehet. Ti mit gondoltok, merre jár Várkonyi Andrea?

A párizsi CDG repülőtér terminálja olyan mint egy napozó terasz.☀️???? Mondjuk jó is hogy ilyen klassz mert még egy 10 órás repülés áll előttem.✈️????

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Thursday, June 4, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top