nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Palvin Barbarának szuperül áll a gyerek – fotó

Palvin Barbarának szuperül áll a gyerek – fotó

Egyértelmű, hogy mára Palvin Barbara akasztotta ki a cukiságmérőt. A magyar modell egy kisbabával fotózkodott, ráadásul nem akármilyen alkalomból.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

Palvin Barbarát többek közt azért szeretjük, mert nagyon közvetlen a rajongóival, és élete szinte minden pillanatáról beszámol közösségi oldalain. Így természetes, hogy nem maradhatott ki azt sem, hogy keresztanya lett. Palvin Barbarát unokatestvére kérte fel a megtisztelő címre, a magyar modell pedig láthatóan boldogan vállalta a feladatot. Az pedig csak hab a tortán, hogy Palvin Barbara még mennyire esetlenül fogja a gyereket, ennyi cukiság nincs is!

A 21 éves modell persze magában is szokott cukiskodni, és többször is posztolt már arról fotót, milyen volt ő gyerekként. Például Palvin Barbarának is volt ilyen szuper sérója a kilencvenes években.

És vannak dolgok, amik a bölcsőde óta eltelt évek alatt sem változtak:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon