Sztárok

Friss közös képeken mosolyog Antonio Banderas és Melanie Griffith

Éppen egy évvel ezelőtt jelentette be Antonio Banderas és Melanie Griffith, hogy elválnak, azóta pedig nemigen mutatkoztak együtt. Egészen mostanáig, ráadásul a kép idilli.

Mindennek pedig egyetlen oka van: hogy Antonio Banderas és Melanie Griffith megfogadta, hogy a lányuk érdekében bármilyen sérelmüket félreteszik. A 18 éves Stella most ballagott el a gimnáziumból és a természetes volt a szülőknek, hogy mindketten a gyerekükkel örülnek.

“Mama, Stella és Papi. Elképesztő az angyalkánk. Most kezdi az élete következő fejezetét. Szabadság!” – írta Melanie Griffith a közös képhez, amelyen úgy néz ki az egykori házaspár, mintha nem is váltak volna el. Melanie Griffith teljes természetességgel ölelte át a férje vállát.

Mama, Stella and Papi ???? Our angel is amazing. Beginning the next chapter of her life! Freedom!!

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Antonio Banderas egyedül, barátnője nélkül érkezett a ballagásra, és élvezte a családi napot. “Apa és lánya a ballagási partin. Milyen édesek!” – írta Melanie a saját oldalán a közös képhez.

Father and daughter celebrating at Bacclaureate luncheon! So sweet!!❌⭕️❌⭕️

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

A pár rajongói rengeteg kedves üzenetet hagytak, a spanyolok többsége pedig kiemelte, hogy nemcsak Banderast, de Griffith-t is ugyanúgy szeretik.

Az egykori házaspár éppen tavaly júniusban jelentette be a válását, 20 év házasság után. A mostani képek hangulata azonban olyan, mint egykor. Leszámítva egyetlen apróságot: Melanie Griffith és Stella közös képén jól látszik, hogy a színésznő eltávolíttatta az Antonio feliratot a karjáról, amely egykor szerelmi vallomása volt a férjnének.

Stella and Mama at Graduation luncheon????#proudmama ????

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top