Sztárok

Megszületett Görbicz Anita gyereke

Hétfő reggel életet adott első gyermekének a Győri ETO kézilabdázója, Görbicz Anita. A sportolónak kisfia született.

A Győri Audi ETO hivatalos oldalán jelentette be, hogy világra jött Görbicz Anita kézilabdázó és az egykori focista Vincze Ottó közös kisfia. A pici 3360 grammal és 49 cm-rel született, a szülés rendben zajlott, a baba és a mama is egészségesek. A hétfő reggel nyolckor született gyermek az Ottó Boldizsár nevet kapta.

Görbicz Anita most egy időre elhagyja a kézilabdapályát, ám elmondása szerint ezt nem bánja annyira. “Húsz évig a kézilabda játszotta a főszerepet az életemben, és most úgy éreztem, itt az ideje más szerepet is vállalnom. Nagyon boldog vagyok, hiszen a baba egészséges, és én is jól érzem magam, mert már nagyon vártam a jó hírt. Elhatározásomat a nyár elején a klubommal és Németh András szövetségi kapitánnyal is egyeztettem, akik elfogadták a döntésemet, így a jelenlegi szezonra ennek fényében készültünk. Mérkőzést már nem vállalok, de az edzéseket folytatom az orvosom által jóváhagyott terheléssel” – nyilatkozta korábban.

A gyerekről egyelőre nincs fotó, addig megnézheted, milyen szép volt várandósan Görbicz Anita:

Boldog nèvnapot Anita!!:)

Posted by Görbicz Anita on Tuesday, June 2, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top