Sztárok

Friss: közös fotók György hercegről és Charlotte hercegnőről

A Kensington-palota nyilvánosságra hozta az első közös fotókat György hercegről és kishúgáról. Ezek azok a képek, amiket Harry hercegnek küldött Vilmos néhány hete. Annyira cukik, hogy már fáj.

A Kensington-palota már szombaton reggel bejelentette a Twitteren, hogy késő éjjel olyan hivatalos fotókat tesznek közzé, amelyeken György herceg és a húga látható. Charlotte hercegnőről utoljára egy hónappal ezelőtt, a születésekor készültek képek, így sokan izgatottan várták a legújabb fotókat.

Friss: az első közös fotó György hercegről és Charlotte hercegnőről

A hivatalos közlés szerint a felvételeket május közepén készítette a gyermekek anyukája, Katalin hercegnő.

Friss: az első közös fotó György hercegről és Charlotte hercegnőről

Pénteken azt is bejelentették, hogy július 5-én tartják Charlotte hercegnő keresztelőjét.

Friss: az első közös fotó György hercegről és Charlotte hercegnőről

Katalin hercegnő és Vilmos herceg kislányát, a norfolki Mária Magdolna-plébániatemplomban tartják a keresztvíz alá. A ceremóniát a canterburyi érsek tartja majd. A keresztelő zártkörű lesz.

Május 11-én írtunk róla, hogy az akkor Új-Zélandon tartózkodó Harry hercegnek egy különleges fotót küldött Vilmos herceg. Vilmos két képet is küldött nekem róla, az egyiket már mindenki látta, lehozták az újságok, a másikat nem. Az otthon készült, amint György herceg a kezében tartja a húgát. Édesek” – nyilatkozta akkor Harry. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt a képet hozták most nyilvánosságra.
Megtaláltuk azt a 31 évvel ezelőtti képet, amin Vilmos herceg tartja a karjában öccsét.

Friss: az első közös fotó György hercegről és Charlotte hercegnőről

György hercegről és szüleiről az első hivatalos fotót a nagypapa, Michael Middleton készítette el. Támadták is miatta Vilmost, ugyanis a kép kissé amatőr, a spániel, Lupó jobban látszik, mint Charlotte hercegnő testvére, György herceg, a másik kutya orra pedig nem is fért bele a képbe.

Friss: Íme az első közös fotó György hercegről és Charlotte hercegnőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top