Sztárok

Várkonyi Andreára hosszú út vár

Várkonyi Andrea rendszeresen beszámol az utazásairól, legutóbb éppen a világ egyik legjelentősebb repteréről posztolt képet magáról.

Kicsit fáradtnak látszott Várkonyi Andrea, de a posztjából ítélve annál izgatottabban várta az utazást. “A párizsi CDG repülőtér terminálja olyan, mint egy napozóterasz. Mondjuk, jó is, hogy ilyen klassz, mert még egy 10 órás repülés áll előttem” – írta a műsorvezetőnő.

A párizsi CDG repülőtér terminálja olyan mint egy napozó terasz.☀️???? Mondjuk jó is hogy ilyen klassz mert még egy 10 órás repülés áll előttem.✈️????

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on 2015. június 4.

Várkonyi Andrea azt nem írta ki, hova utazik a legnagyobb francia légikikötőből, a Charles de Gaulle reptérről pedig gyakorlatilag a világ bármely pontjára el lehet jutni. A műsorvezető úti célját próbálták páran megtippelni, végül Venezuelától a Holdig minden felmerült lehetőségként.

Az viszont biztos, hogy Várkonyi Andrea nagyon jó hangulatban volt az indulás előtt, amikor régi családi emlékeket idézett fel arról, hogyan nevelték őt a szülei.

És tényleg! ????Anyu és Apu pont ezeket mondta el százszor.????????Kiegészíteném még azzal, hogy: “Nem érdekel, hogy milyen sok…

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on 2015. június 3.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top