Sztárok

Katalin hercegnő a kisfiával kettesben ment játszótérre

Egy hónapja hozta világra Katalin hercegnő a második gyerekét, és a hivatalos bemutatás óta nem mutatkozott nyilvánosság előtt. Egészen mostanáig.

Katalin hercegnőt hétvégén a londoni Holland Parkban látták, a 22 hónapos György herceggel, ahol kihasználva a kettesben töltött időt, anya és fia egész vasárnap reggel játszottak.

A 33 éves hercegnő mindent megtett azért, hogy az izgága kisfiát lefárassza. “Úgy tűnt, mintha valami szörnyet imitált volna, a karját félig a magasba tartva, összegörnyedve kergette György herceget” – mesélte egy szemtanú a People magazinnak.

Katalin hercegnőről sok kép készül, de a fiával közös pillanatokat szereti magának megőrizni. ez a fotó is tavaly készült
Katalin hercegnőről sok kép készül, de a fiával közös pillanatokat szereti magának megőrizni. Ez a fotó is tavalyi

“Éppen úgy játszott a gyerekével, mint a többi anyuka, György herceg pedig kacagva rohangált körbe, amikor az anyja kergette. Nagyon boldog gyereknek látszik” – folytatta a szemtanú.

A hideg, nyirkos reggelnek megfelelően alaposan beöltözött Katalin hercegnő és a kisfia is, a beszámolók szerint nagyon összhangban volt a ruhájuk. “Egyforma zöld esőkabát volt rajtuk, a Regatta márkához hasonló, sötét farmert és csizmát viseltek. Nagyon úgy tűnt, hogy összeöltöztek.”

Vilmos herceg éppen a pólómeccsére készült, az egy hónapos Charlotte hercegnőre feltehetően a nagymamája vigyázott, így György herceg kiélvezhette, hogy az édesanyja csak vele foglalkozik.

“Nagyon boldog kis legénynek tűnt, és élvezte a fogócskázást, a hintát, a csúszdát és mindent. Ha nem tudnánk, hogy kik, akkor egyszerű hétköznapi anyának és fiának gondolnánk őket.”

 

A beszámolók szerint Katalin hercegnőn nyoma sem volt annak, hogy egy hónapja szült, nem látszott kimerültnek, fáradtnak. Az első hivatalos szereplésén ezt mindenki láthatja majd: június 13-án a királynő születésnapja tiszteletére rendezett ünnepségen Katalin hercegnő részvételét is elvárja az uralkodó.

A videóra kattintva megnézheted, hogyan játszott Katalin hercegnő a kisfiával egy hónappal a szülés előtt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top