Sztárok

Gianni összebarátkozott Tom Hanksszel – fotó

Gianni közösségi oldalán meglepő fotóra bukkantunk, melyen a híresség Tom Hanksszel latható. Gyorsan fel is hívtuk, hogy meséljen nekünk arról, milyen volt az Oscar-díjas színésszel találkozni.

Gianni kisebb szerepet kapott Tom Hanks új filmjében az Infernóban, a forgatásról pedig egy szuper fotót is megosztott közösségi oldalán. “Valóban szerepelek én is az Infernóban, de többet nem árulhatok el a szerződésem miatt”mondta Gianni a Borsnak. Az olasz étterem-tulajdonos pedig a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, kifejezetten jó hangulatban telt a forgatás Tom Hanksszel. “Nagyon jópofa, humoros férfinek ismertem meg, sokat viccelődik és nagyon laza. De igazából nem csak ő, az egész stáb ilyen. Nagyon jó a hangulat körülöttük” – mesélte nekünk lelkesen, ám szűkszavúan Gianni, aki Budapesten és Firenzében is találkozott az Oscar-díjas színésszel.

Forgatas nap vegen!!! Super volt!!! Grazie !!! ???? !!!????????☺️☺️☺️Firenze-Budapesten!!!

Posted by Gianni Annoni on Monday, June 1, 2015

Gianni gyakran jár Olaszországba, pár hete éppen szerelmével, Debreczeni Zitával látogatott haza. Az utazásról a modell-fotós több romantikus hangulatú fotót is posztolt, így vélhetően nem dolgozni voltak, hanem csak nyaraltak együtt.

Mester és tanítványa :))))) ????????????????????

Posted by Debreczeni Zita Fan Club on Friday, May 8, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top