Sztárok

Teljesen felismerhetetlenné vált Muri Enikő – fotó

Elképesztő fotót osztott meg magáról Muri Enikő. Ha az énekesnő nem írta volna oda, hogy ő látható a képen, biztos, hogy soha nem ismertük volna fel. Te is nagyon meg fogsz lepődni, ha megnézed.

Ismét bebizonyosodott, hogy egy jó jelmez teljes meg tudja változtatni viselője magjelenését. Muri Enikőnek például csak egy paróka kellett ahhoz, hogy teljesen felismerhetetlenné váljon, és megdöbbentő hasonlóságot mutasson a Szomszédok Lenke nénijével. Muri Enikő A Kém című film promóciós játékában vett részt, így készült róla a fotó, amin mi soha nem ismertük volna fel.

Muri Enikő egyébként élete egyik legfontosabb napjára készül. Az énekesnő kezét ugyanis május elején kérte meg szerelme. Az eljegyzés nagyon romantikus volt, amiről az énekesnő így mesélt “Tele volt a lakás gyertyákkal, és amikor ránéztem, én már éreztem. Egy pillanatig sem hezitáltam, és még véletlenül sem fordult meg a fejemben, hogy nemet mondok. Aztán együtt sírtunk” – mondta Muri Enikő a Mokkában, és azt is elárulta, az esküvő időpontját jövő nyárra tűzték ki.

Ez pedig itt a felismerhetetlen Muri Enikő:

Sziasztok! :)Képzeljétek el, egy hamarosan bemutatásra kerülő mozifilm promóciós játékában vettem részt. Rendkívül “…

Posted by Muri Enikő on Sunday, May 31, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top