Sztárok

Második gyermekével várandós Kim Kardashian

Kim Kardashian a lánya megszületése óta többször hangoztatta, hogy nagy családot és sok gyermeket szeretne. Úgy tűnik, ez szép lassan sikerül neki, hiszen most bejelentette, ismét várandós.

North West hamarosan egy kisbaba nővére lesz. Kim Kardasian ugyanis – stílusosan – valóságshow-jában árulta el az örömhírt a világnak: újra várandós. A celeb, aki azért híres, mert celeb, már egy ideje szeretett volna újra teherbe esni, ám ez nem sikerült neki olyan könnyen, mint első alkalommal. “Mindennap próbálkozunk, ennél többet senki nem tud tenni az ügy érdekében. Kezdünk már kifáradni. Kanye pedig mindig azt mondja, ez nem annyira szórakoztató, mint az első alkalommal volt” – nyilatkozta Kim Kardashian korábban az E! Newsnak, sőt azt is hozzátette, nem zárkózik el attól, hogy béranyát fogadjon, ha nem sikerül teherbe esnie.

Ám úgy tűnik, Kim Kardashian álma mégis teljesült. Egyelőre azt nem árulta el, hogy fiúval vagy kislánnyal várandós-e, arról azonban már van sejtésünk, mi lehet majd a kicsi neve. Ugyanis, ha Kanye Westtel tartják magukat a hagyományhoz, amit a kis Norival elindítottak, akkor a második gyermek bizonyára South West lesz majd.

Galériánkban megnézheted a legfrissebb fotókat a tündéri North Westről:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top