Sztárok

Bódi Sylvi leleplezte kettős életét

Bódi Sylvi maga árulta el rajongóinak, hogy kettős személyiség veszett el benne. Önmagáról tett felfedezését pedig egy képpárral illusztrálva mutatta be. Most te is megnézheted a modell két énjét.

Nem gondoltuk, pedig mi is észrevehettük volna, hogy Bódi Sylviben két különböző nő lakozik, és kettős életet él. Van ugyanis egy olyan Bódi Sylvi, aki magassarkúban és koktélruhákban vonul fel különböző eseményeken, ám lakik benne egy másik is, amelyik csak azt várja, hogy végre lerúghassa a cipőt, levesse a ruhát, és elmerüljön a vízben, kedvenc szörfdeszkája társaságában. Mindezt nem mi mondjuk, hanem maga Bódi Sylvi, aki közösségi oldalán osztotta meg gondolatait, melyeket egy fotóval is alátámasztott.

My double life… ????????????????✨????????????????????????????????????????⬅️➡️ ⛺???? ????????????????????☀️????????????????️???? It is very nice to wear those super-sexy high-heel shoes and glamorous dresses with shiny jewelry with perfect make-up and hairstyle but I can't wait to get rid of everything that belongs to the world of celebrities, get undressed, put a little bikini on and be barefoot, feel the sand under my feet and run into the ocean with my surfboard in hand. Being close to nature is the best thing in the world! Nothing can beat that. ???? #MyWorld #MyLife #DoubleWorld #InSpotlightOrCloseToNature #BothOfMe #CelebrityVersusSurfergirl #ArtificialWorldVersusNature #SuperficialVersusValuable #SylviBodi

A photo posted by @sylvibodi on

Az elmúlt időben egyébként inkább az utóbbi Bódi Sylvivel találkoztunk rendszeresen. A modell ugyanis ebben az évben eddig elsősorban vadabb énjét részesítette előnyben. Nemrég tért haza ázsiai kirándulásáról, ahol heteken keresztül hódolt szörfszenvedélyének. Ám az év elején is izgalmas utazásban volt része Bódi Sylvinek, ugyanis részt vett a Budapest-Bamako ralin. Erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top