Sztárok

Völgyesi Gabi kapcsolata megváltozott a férjével

Völgyesi Gabi nagy fába vágta a fejszéjét. A Unique énekesnője ugyanis vállalta, hogy három hónapon keresztül videóra veszi az életét. Az eltelt hetek alatt pedig meglepő dolgokra jött rá önmagával kapcsolatban.

Izgalmas projektet indított az RTL hamarosan induló Szelfi című műsorával. A csatorna civileket és magyar hírességeket kért fel arra, hogy egy kézi kamera segítésével dokumentálják életüket, az egyik szereplő pedig Völgyesi Gabi lesz. Az énekesnő a Reflektorban mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot, és őszintén beszélt arról is, hogyan változtatta meg az életét, hogy anya lett. “Meg kellett tanulnom, hogy nem én vagyok már a saját életem főszereplője, hanem valakik mások”kezdte Völgyesi Gabi, aki két gyermek édesanyja. A énekesnő azt sem titkolta, kapcsolta a férjével is más, mint korábban volt.

“Van egy család, ami törekszik boldognak lenni. Anya-apa, férfi-nő, akik valaha szerelmespár voltak. Még most is azok, csak annyi szerepünk meg annyi feladatunk van még az életben, hogy egyszerűen a szerelmespár mivoltunk elsikkad, ha hagyjuk, a hétköznapok során”mesélt férjéhez fűződő viszonyáról Völgyesi Gabi, aki bár élvezi az anya és feleség szerepet, a munka hiányzik az életéből. Ettől pedig gyakran frusztrált és ingerült. “Mikor rajtakapom magamat ezeken, akkor arra időt kell szánjak, hogy egy kicsit csönd legyen és nyugalom, hogy visszazökkenjek a normális kerékvágásba” – mesélt életéről a Unique énekesnője.

Az RTL teljes riportját a videóra kattintva megnézheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top