Sztárok

Éden Hotel: erre költi nyereményét a győztes

Péntek este valaki vagy valakik milliókkal a zsebükben távoznak az Éden Hotelből. Mi pedig már az is tudjuk, hogyan tervez a pénzzel a játék győztese.

Az Éden Hotel négy finalistája elárulta, hogy mit kezdenének a 20 milliós fődíjjal. Péntek este ugyanis kiderül, melyik pár jut be a döntőbe és az is, hogy vajon csak egy ember távozik-e győztesen, vagy megosztoznak a főnyereményen.

Barbara

“A műsor jó irányba változtatta meg a személyiségemet: az Éden Hotel óta képes vagyok egyedül is ellenni, és nem vágyom a nonstop bulizásra. A nyeremény nagyon csábító, ha én győznék, lakást vennék, hogy új életet kezdjünk a szerelmemmel, akivel másfél éve vagyunk együtt” – beszélt terveiről a győzelemre esélyes Barbara, akinek egyik legfontosabb pillanata a hotelben az volt, mikor megvillantotta a humorérzékét, és előkapta bőröndjéből a mellbimbótapaszait:

Éden Hotel: erre költi nyereményét a győztes

Laura

“Életre szóló élményt szereztem a műsorral. Azelőtt soha nem utaztam repülőn, és az óceánt sem láttam még. Ha nyerek, anyukámat szeretném támogatni és a modellkarrieremet tovább építeni. A játékostársak közül nem szereztem barátokat, nem hiszem, hogy bárkivel is tartani fogom a kapcsolatot”mondta Laura, akire, korábban úgy tűnt, a szerelem is rátalált az Éden HotelbenGeri személyében:

Éden Hotel: erre költi nyereményét a győztes

Peti

“Az Éden Hotelben való részvétellel az volt a célom, hogy az elsőtől az utolsó napig eljussak, és megismerjék a nevemet, amit majd DJ-ként tovább tudok kamatoztatni. A nyereményt szintén a zenei karrierem építésére fordítanám” – árulta el Peti, a közgazdász-lemezlovas.

Éden Hotel: erre költi nyereményét a győztes

Loki

“A jövőbeni terveimet illetően pszichológiát szeretnék tanulni és jogosítványt szerezni. Ha nyernék, az biztos, hogy a 80 százalékát édesanyámnak adnám, és felújítanám a házunkat, amiben már csak ketten élünk. Ő pedagógus, így minden forintnak helye lenne” mondta el Loki, hogy mit tenne, ha ő kerülne ki győztesen a játékból.

Éden Hotel: erre költi nyereményét a győztes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top