Sztárok

Ilyen fotókat még soha nem láttál Berki Krisztiánról

Berki Krisztiánról már nagyon sokféle felvételt láttunk, azonban olyanokat, amilyeneket péntek reggel mutatott meg, még soha. Csak pislogunk.

Berki Krisztián pont azon sztárok közé tartozik, akik imádják mutogatni életüket és rengeteg fotót posztolnak magukról. A FEM3 műsorvezetőjét már láttuk – sajnos – plasztikai beavatkozás közben, motoron, autóban, edzés után, medencében, így tényleg azt hittük, hogy Berki Krisztián nem tud már újat mutatni, de óriásit tévedtünk. Az Éden Hotel házigazdája most azt mutatta meg, hogy milyen volt gyerekként. Bevallom, soha nem tudtam volna elképzelni az egykori focistát kisfiúként, pedig elképesztően tündéri volt gyerek volt. Úgyhogy reméljük, felkészültél, mert most megmutatjuk!

Íme egy fotó a csecsemő Berkiről:

Itt pedig már hároméves nagyfiú Berki Krisztián:

Szerencsére utóbbi fotóról mesélt is a műsorvezető, így tudjuk, hogy a születésnapra marcipánfigurákat kapott, aminek akkor nagyon örült. Ám Berki Krisztián természetesen azt is nyilvánvalóvá tette, ma már izmos, felnőtt férfiként, akinek templom a teste, nemcsak marcipánnal, de más édességgel sem él.

Még több magyar sztár gyerekkori fotójáért pedig kattints a galériánkra!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top