Sztárok

7 ok, amiért Beckhamék a legjobb celeb szülők

David Beckhamet választották a britek a tökéletes apafigurának, a tökéletes anyák listáján pedig az előkelő ötödik helyet szerezte meg Victoria Beckam, két évvel ezelőtt pedig ők lettek a legjobb brit szülőpáros egy ugyanilyen szavazáson. Tényleg kiérdemelték az elismerést.

1. Karrierjük nem megy a család rovására

Annak ellenére, hogy mindketten fantasztikus karriert építettek fel, ez soha nem ment a család rovására. Pontosan tudták, hogyha az egyiküknek fut a szekér, akkor a másiknak vissza kell vennie a tempóból, hogy a gyerekeiket ne hanyagolják el.

David és a gyerekek egy kosármeccsen
David és a gyerekek egy kosármeccsen

2. A különórákat ki nem hagynák

Személyzetből nincs hiány: személyi asszisztensek és bébiszitterek is megfordultak a Beckham-házban, de Brooklynt, Romeót, Cruzt és Harpert a szüleik nevelték. Felváltva viszik a különórákra, és David Beckham legutóbb azzal viccelt, hogy a gyerekei őt használják privát sofőrnek. “Apa-überapplikáció lehetne a tökéletes nevem” – tréfált a focista.

7 ok, amiért Beckhamék a legjobb celeb szülők

3. A gyerekek érdekeit nézik

Bármilyen problémája volt a házaspárnak, azt nézték, mi a legjobb döntés a gyerekeiknek. Amikor a focista spanyolországi kalandja kiderült, Victoria nem szapulta nyilvánosság előtt a férjét. Évekkel később egy brit újságírónak pedig elismerte: ha nem tudott volna megbocsátani a férjének, akkor a gyerekek érdeke lett volna az első, és elváltak volna.

Rebecca Loos (balra) akivel Davidnek viszonya volt hónapokig
Rebecca Loos (balra), akivel Davidnek viszonya volt hónapokig

4. Megvédik a gyerekeiket

Victoria és David Beckham a legtöbbet fotózott hírességek közé tartoznak, de a gyerekeik mégsem a kamerák előtt nőttek fel. Kiskorukban ritkán vitték a fiúkat nyilvános eseményre, leginkább csak gyerek-filmbemutatókra. Amikor pedig túlzásba estek a fotósok, Beckhamék leállították őket, mint Romeo esetében. A kisfiú nem bírja a vakuk fényét, mint kiderült, epilepsziás, a szülők pedig írásban szólították fel a fotóügynökségeket, hogy legyenek tekintettel a fiuk állapotára.

Romeo azért takarja az arcát, mert a vaku epilepsziás rohamot vált ki nála
Romeo azért takarja az arcát, mert a vaku epilepsziás rohamot vált ki nála

5. Nem szerepeltetik a kicsiket

Hagyják, hogy a gyerekeik akkor szerepeljenek, amikor ők akarják. Nem erőltetnek rájuk “Beckham család” fotósorozatokat. A kis Harper Beckham ugyan az internet sztárja, de szülei neki is biztosítják azt, amit a három fiuknak: a felhőtlen gyerekkort. “A lányom már abban a korban nő fel, amikor egy telefonnal levideózhatják, amikor a parkban játszik. Ezt nem tudom megakadályozni, mert eldugni nem akarom. Viszont nem árulnám a gyerekeim képeit, mert mégis mit gondolnának rólam, hogy elárulom őket?” – mondta a Metro újságnak David Beckham.

David és a kis Harper
David és a kis Harper

6. Szigorúan nevelik a gyerekeket

A legjobban nevelt sztárgyerekek között talán az első helyeken vannak a Beckham gyerekek. Nem vitték őket olyan eseményre, amit nem bírtak, Harper csak akkor volt ott egy divatbemutatón vagy egy vacsorán, ha kibírta azt az időt. A fiúkat sem látta senki rosszalkodni, cirkuszolni. “David és én is egyszerű középosztálybeli angol családból származunk, fontosnak tartjuk a családi értékeket, a tiszteletet. Ahogy a gyerekek beszélni tanultak, a kérem és a köszönöm voltak az első szavaik. Máig nagyon udvariasak” – dicsekedett Victoria Beckham.

7 ok, amiért Beckhamék a legjobb celeb szülők

7. Nem a luxus számít alapnak

Nem akarják elkapatni a gyerekeket. Pedig ez azért nehéz. Nemcsak mert Beckhamék több országban is kastélyszerűségben élnek, személyzet veszi őket körül, és a legvagyonosabbak között vannak. Hanem azért is, mert olyan keresztszülőkkel, mint Elton John vagy Eva Longoria, nehéz elképzelni mondjuk egy visszafogott születésnapot. De Brooklynnak már dolgoznia kell, pincérként, és abból a pénzből vehet magának, amit szeretne. “Tornacipőt akart, szerencsére meg tudja rá keresni a pénzt” – mondta Victoria és David Beckham.

Brooklyn Beckham és Victoria
Brooklyn Beckham és Victoria

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top