Sztárok

Súlyos pénzekkel tartozik Berki Krisztián?

Úgy tűnik, örökre véget ért Berki Krisztián és Dynamic barátsága. Az ok pedig nem más, mint a pénz, ugyanis Dynamic szerint Berki sokkal tartozik neki – írja a Bors.

A rapper szerint Berki Krisztián közel másfél millió forinttal tartozik neki – írja a Bors. “Több mint egymillióval tartozik. Nem kért tőlem sosem kölcsön, hanem kisegítettem, amikor nem volt nála pénz. Ebből és a Nissan Juke verdámban okozott károkból, meg az azzal összeszedett büntetésekből jött össze ez az összeg… Vagy háromszázezres bírságot fizettem ki, mert Berki az autópályákon matrica nélkül használta a kocsimat…. Mindenki tudja, hogy van bőven pénze. Én a Krisztiánt ebből a szempontból elengedtem, nem foglalkozom vele…” – mondta a rapper.

Az Éden Hotel műsorvezetője másképp emlékszik a dolgokra. “Soha nem kértem Dynamictól autót. Mindenki tudja a környezetében, Dynamic egyik fejlövése, hogy állandóan ajánlgatja a kocsijait. Tavaly jártam több autójával egy-egy hosszú hétvégére kipróbálásra. Soha nem kértem Nissan Juke-ot tőle, mert azt gondolom, eddig is ennél a típusnál jobb autókkal jártam, és jobbakkal is fogok… Arról van tudomásom, hogy érkezett rá gyorshajtás és pályamatrica miatt büntetés, de ezt én hónapokkal ezelőtt egy pláza elegáns éttermében susogós húszezresek formájában kiegyenlítettem Dynamic felé” – mondta Berki Krisztián, aki szerint Hódi Pamela használta egy ideig az autót, ezért is fizette ki az említett büntetést.

Azt nem tudjuk, kinek van igaza, de kíváncsiak vagyunk, hova vezet majd ez a vita.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top