Sztárok

10 év házasság után válik Ben Affleck és Jennifer Garner

Titokban szétköltözött Hollywood egyik kedvenc sztárpárja, Ben Affleck és Jennifer Garner. Az egykori szerelmesek milliós válásra számíthatnak.

Egyre biztosabban tűnik, hogy véget ért Ben Affleck és Jennifer Garner házassága. A párt már egy hónapja nem látták együtt, közeli ismerőseik pedig arról számolnak be, hogy a két színész kapcsolata már hosszú ideje menthetetlen. Jennifer Garner egyik barátja azt nyilatkozta, a színésznő már régóta készül a válásra, és a pár már azt is tervezi, hogyan jelentik majd be hivatalosan a szakítást. Az eddigi híradások szerint erre hamarosan sor kerül, mert Ben Affleck és Jennifer Garner is egyetért abban, hogy tízéves házassági évfordulójuk előtt sort szeretnének keríteni rá. A National Enquirer számolása szerint pedig 150 millió dolláros válás áll előttük.

Ben Affleck a Pearl Harbor fogatásán ismerkedett meg Jennifer Garnerrel, 2001-ben. 2004-ben kezdtek el randizni, majd egy évvel később összeházasodtak. Kapcsolatukból három gyerek született, akiknek felügyeleti jogát a színésznő kapja majd a válás után.

A párról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top