Sztárok

Éden Hotel: nézd meg, mit csinál Peti a hotelen kívül!

Bár még nem ért véget az Éden Hotel, mi már tudjuk, mivel tölti az idejét az egyik, még bent levő játékos, Peti. Sőt most azt is megmutatjuk, kivel bandázik együtt.

Érdekes helyzetet teremtett a közösségi média találkozása egy olyan műsorral, mint az Éden Hotel. Nem titok, hogy a TV2 taktikai realityjét tavaly vették fel, és csak február óta van adásban, így a szereplők akár a tévé képernyője előtt követhetik saját kalandjaikat. Ráadásul sok más fiatalhoz hasonlóan ők is közösségimédia- és szelfifüggők, így most rábukkantunk egy olyan játékos Instagramjára, Petiére, aki még a műsor szerint bent van a hotelben.

Peti az adások alapján jelenleg a döntőbe kerülésért izgulhat, hiszen már csak négyen vannak játékban, ám mi már azt is tudjuk, hogy a hotelben köttetett barátságai szorosak lesznek. Peti nemhiába az Éden Hotel harmadik évadának nagybetűs Agya, a srác Instagramjáról az nem derül ki, hogy ki nyeri a játékot. Ám azt megtudtuk, hogy egykori párjaival jó viszonyt ápol még mindig.

Apolkával kocsikázni mentek a napokban:

Akivel úgy tűnik, rendszeresen találkoznak:

De Mariannát is elvitte már egy körre:

Ám nemcsak Éden Hotelben megismert lányokkal szokott találkozni, pár hónapja Palvin Barbival is összefutott:

Azonban Peti nem véletlenül DJ-közgazdászként mutatkozott be az Éden Hotel első epizódjában: amikor nem lányokkal bulizik, akkor a zenét szolgáltatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top