Sztárok

Stohl András szuper ajánlatot kapott Gesztesitől

Gesztesi Károly kinézte magának Stohl Andrást játékfilmje főszerepére. A Bors információi szerint busás gázsit ajánlott a színésznek.

Már zajlik a szereplőválogatás Gesztesi Károly akcióvígjátékához. A produkciót  Bujtor István népszerű balatoni filmjei ihlették. Sümegen és a Balaton-felvidéken forgatnak majd. Gesztesi Károly nagyon szeretné, hogy Stohl András is szerepeljen a filmben ezért a Bors információi szerint igen magas gázsit ajánlott neki.

Stohl András szuper ajánlatot kapott Gesztesitől

“Természetesen nem árulom el, mekkora összegről van szó. Én állapítom meg a színészek gázsiját, Bucit is megkérdeztem, mennyire gondolt. Nálam nincs lefelé alkudozás, csak felfelé. Embereken soha nem spóroltam”nyilatkozta a film producer-rendezője Gesztesi Károly, aki azt is elmondta: elég feszített tempójú forgatásra lehet számítani. A színészeknek már intézték a hotelszobákat, kitűnő helyszínen, ahová elhozhatják a családjukat is. A munkálatok már augusztusban elkezdődhetnek. Gesztesi korábban azt is elárulta a lapnak, hogy a filmet ötszázmillió forintból készítik majd, és a saját tőkéjét is felhasználja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top