Sztárok

Cukiságbomba: ennél tündéribb videót még nem láttál Kim Kardashian lányáról

Lehet nem szeretni Kim Kardashiant és Kanye Westet, de a kislányuktól akkor is elolvadsz. Az alig kétéves North bűbájos, ahogyan a kis fekete tütüjében sétál az utcán. Ha csak egy cukiságot néznél ma, akkor ez a videó legyen az.

Édesapja ritmusérzékét örökölte a 23 hónapos North, vagy ahogy a család nevezi, Nori. Kanye West és Kim Kardashian éppen ezért máris beíratták a gyereket balettórára.  

 A 34 éves valóságshow-hős persze kihozta ebből is a maximumot, és jó néhány tütüt beszerzett Norinak. Kim Kardashian legutóbb egy fekete szettet adott a kislányára, a tütühöz passzoló bőrdzsekivel.

A galériára kattintva megnézheted, hogyan festenek együtt ugyanolyan kabátban anya és lánya, és hogy North milyen elragadó a fekete tütüben:

Megnézem
Összes kép (1)

North kabátkájának egyébként külön érdekessége, hogy kicsinyített mása annak a dzsekinek, amit az anyja visel. Márpedig Kim Kardashian követői tudják, hogy ez egy fontos ruhadarab, mert ezt a kabátot a tavaly május 24-ei esküvőjére készíttette a Kardashian-show sztárja.

 A videóra kattintva megnézheted, milyen határozottan közlekedik a fotósok előtt is a kis North:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top