Sztárok

Vagány, smink nélküli képeket posztolt Kapócs Zsóka – galéria

Egyre több hazai és külföldi sztár dönt úgy, hogy megmutatja magát smink nélkül, mi pedig ennek nagyon örülünk. Most Kapócs Zsóka látott el minket néhány szuper fotóval. Ugye, milyen jól néz ki?

Kapócs Zsóka nemrég tért haza olaszországi nyaralásából, és belevetette magát az edzésbe. Mint sok sztár, alaposan dokumentálja a sportolását, ám nagy örömünkre ő tényleg megmutatja, milyen egy nő, miután több kilométert lefutott. Kapócs Zsóka ugyanis az edzéseket követően smink nélkül, izzadtan fotózza mostanában magát, és igen, így is szuperül néz ki. Neki is pont annyira kivörösödött és elgyötört az arca, mint neked ilyen esetben, és ez így van rendjén:

Megnézem
Összes kép (1)

Ám nem Kapócs Zsóka az egyetlen, aki vállalja természetes megjelenését. D. Tóth Kriszta már hónapok óta mindennap készít egy smink nélküli szelfit, és Horváth Éva is rendszeresen megmutatja magát rajongóinak kifestetlenül:

Egy igazán kemény edzés után így néz ki az ember :))) Berkes László IFBB Felkészítő Edző / IFBB Coach

Posted by Horváth Éva Official on Wednesday, March 25, 2015

 Szabó Zsófi szintén egyike azoknak a sztároknak, akik gyakran posztolnak smink nélküli képet:

Kellemes hétvégét Mindenkinek 🙂

Posted by Szabó Zsófi rajongói oldal on Saturday, March 7, 2015

Sőt Cinthya Dictator, akit szinte el sem tudunk képzelni fekete szemhéjtus nélkül, ugyancsak megmutatta már magát teljes természetességében, minden szeplőjével együtt:

Narur reggel http://m.nlcafe.hu/hirek/sztarok/Mitol-no-a-no-sztarjaink-smink-nelkul

Posted by Cinthya Dictator Photography on Thursday, March 13, 2014

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top