Sztárok

Rá sem ismerünk a nagyapószakállas Jim Carrey-re

Régen volt olyan kiegyensúlyozott Jim Carrey, mint mostanában. Talán az is hozzájárul a jókedvéhez, hogy nem fotózzák állandóan, mivel a rajongók is alig ismerik fel.

Saját korát meghazudtolóan fiatalos szokott lenni Jim Carrey, köszönheti mindezt a remek géneknek. De gének ide vagy oda, hiába csak néhány nevetőránca van az 53 éves színésznek, ha olyan szakállat visel, mint mostanában.

Rá sem lehet ismerni a nagyapó szakállas Jim Carreyre

Első ránézésre gyakorlatilag meg sem lehetett ismerni Jim Carrey-t, aki a minap korábbi szerelmével, Cathriona White-tal kézen fogva sétált New Yorkban.

Rá sem lehet ismerni a nagyapó szakállas Jim Carreyre

 A 28 éves ír lánnyal két évvel ezelőtt volt egy közel egy éven át tartó kapcsolata Jim Carrey-nek, de a szakításuk után sem volt hajlandó elárulni, miért mentek szét akkor. Mindenesetre meglepő volt őket együtt látni.

Bár Jim Carrey egyedül érkezett a Letterman Show felvételére, de ott is látszott rajta, hogy szokatlanul vidám hangulatban van.

Rá sem lehet ismerni a nagyapó szakállas Jim Carreyre

Hogy Jim Carrey új külsejének van-e köze a hamarosan készülő filmjéhez, arról nem mesélt a sztár. De az biztos, hogy az exét így is sikerült visszahódítania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top